Sinneflecht wordt Sinne vitaal

Al sinds de start van Sinneflecht was er nog een Sinneflecht in Britswerd. Voor mij niet per se reden om drukte over te maken, maar nu mijn praktijk groeit wil ik verwarring voorkomen en is het tijd om over te stappen op de naam die beter de lading dekt van wat ik doe; Sinne vitaal :zorgen dat mijn klanten zich vitaler in het leven voelen staan.
Daarnaast sluit deze naam aan op de naam van de lijn voedingssupplementen die sinds juni 2014 verkrijgbaar is.

Vanaf 11 juni 2016 heet mijn praktijk Sinne vitaal, Praktijk voor Manuele Therapie.
Vanaf die datum ben ik te bereiken via info@sinnevitaal.nl.
Volgers van de Facebook, Linkedin of Twitter account hoeven niets te doen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, deze worden omgezet naar een andere naam maar blijven in mijn beheer.

Voorlopig verandert er nog niet heel veel, maar het streven is om met Sinne vitaal op de positieve wijze zoals u die van mij gewend bent verder te bouwen aan uitbreiding van de behandelingen en een zo optimaal mogelijke dienstverlening.
Na de vakantieperiode van 18 juli tot en met 19 augustus bent u natuurlijk weer als vanouds van harte welkom in de praktijkruimte aan Omloop 48 D te Drachten.

Geplaatst in Nieuws.