Hoe doe je dat?!

Hallo Karlienka,

Hoe doe je dat?! Allereerst hartelijk dank voor je fijne massage, maar vooral ook dat je me op mijn gemak hebt gesteld. Ik ben niet iemand die zich makkelijk bloot geeft, letterlijk en figuurlijk niet, maar ik voelde me bij jou gelukkig erg op mijn gemak. Het bloot moeten viel mee en naar aanleiding van wat mijn lijf jou “vertelde” zette je me met je vragen tijdens de behandeling aan het denken. Op een rustige en ontspannen manier ben ik nu bezig eens kritisch naar mezelf te kijken. Ik denk dat ik wat meer mag loslaten, maar dat is niet zo mijn ding, zoals je terecht al opmerkte tijdens de behandeling.
Fijn dat je de tijd voor me had en ik niet zoals ik bij de fysio waar ik jaren ben geweest, binnen een half uur weer buiten stond. Een uur gemasseerd en een luisterend oor gevonden waar ik me bij op mijn gemak voel.

Tot volgende week,
Brigitte

Geplaatst in Nieuws, Reviews, slider-home.