Aktie tarieven

Massage is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.
Massage is ook onderhoud van het lijf, het zorgt voor kwalitatieve ontspanning, het in balans brengen van fysiologische processen en werkt preventief bij het voorkomen van fysieke klachten.
En u moet toch toegeven dat er minder prettige manieren zijn om in goede conditie te blijven?

Omdat we niet voor niets Sinne vitaal heten, willen we iedereen in de gelegenheid stellen te genieten van de vele voordelen van een goede massage, zoals we die geven bij Sinne vitaal.
Daarom hebben we voor mensen die klachten voor willen blijven 4 aktie modules bedacht. Zo kunt u met voordeel genieten van een wekelijkse massage voor de periode van een maand, of van een maandelijks ontspanningsmoment gedurende de periode van een jaar.

Hoe dan?

Pakket 1) Boek 4 ontspannende massages van 25 minuten in een maand. Omdat u de 4 massages vooruit vast legt kunnen we u een mooie korting aan bieden. U betaalt in plaats van  €118,- nu maar € 89,-. U krijgt de 4e massage er dus gratis bij.

Pakket 2) Boek 12 ontspannende massages van 25 minuten in een jaar. Omdat u de 12 massages vooruit vast legt bieden we u een super voordelig tarief en betaalt u maar 10 massages. dit pakket kost dus € 295,- in plaats van € 354,-. In dit pakket krijgt u zelfs 2 massages gratis.

Pakket 3) Boek 4 ontspannende massages van 55 minuten in een maand. Omdat u de 4 massages vooruit vast legt kunnen we u een mooie korting aan bieden. U betaalt in plaats van  €218,- nu maar € 163,-. U krijgt de 4e massage er dus gratis bij.

Pakket 4) Boek 12 ontspannende massages van 55 minuten in een jaar. Omdat u de 12 massages vooruit vast legt bieden we u een super voordelig tarief en betaalt u maar 10 massages. dit pakket kost dus € 545,- in plaats van € 654,-. In dit pakket krijgt u ook 2 massages gratis.

Bij alle pakketten geldt dat ze vooraf dienen te worden betaald.
Bij alle pakketten zit u niet vast aan de kalender, u kunt dus op ieder willekeurig moment beginnen. Wel wordt een einddatum vastgelegd. Dat betekent dat u na die datum niet meer een behandeling kunt boeken binnen het pakket.
Bij alle pakketten is de keuze welke ontspannende massage u wilt boeken vrij, ons advies is wel om zeker bij het maandpakket steeds voor dezelfde massage te kiezen. Dit vergroot de effectiviteit van de behandeling. Dit is echter dus niet verplicht, u kunt deze aanbieding ook kiezen om juist eens kennis te maken met de verschillende technieken/ behandelingen.
In alle gevallen krijgt u een kaart mee waarop uw tegoed staat, eventueel vast met geboekte datums. Zo houdt u zelf ook het overzicht. Omdat we met een digitale agenda werken krijgt u daarnaast 24 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak ook nog een herinnering in uw mail.