Aktie tarieven

Massage is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.
Massage is ook onderhoud van het lijf, het zorgt voor kwalitatieve ontspanning, het in balans brengen van fysiologische processen en werkt preventief bij het voorkomen van fysieke klachten.
En je moet toch toegeven dat er minder prettige manieren zijn om in goede conditie te blijven?

Omdat we niet voor niets Sinne vitaal heten, willen we iedereen in de gelegenheid stellen te genieten van de vele voordelen van een goede massage, zoals we die geven bij Sinne vitaal.
Daarom hebben we voor mensen die klachten willen voorkomen, maar niet hebben gekozen voor het aanvullende pakket bij de zorgverzekeraar, 6 aktie modules bedacht. Zo kun je met voordeel genieten van een regelmatige en daarmee effectieve massage voor de periode van een kwartaal, een half jaar of gedurende de periode van een jaar.

Hoe dan?

Pakket 1) Boek 6 ontspannende massages van 25 minuten in een kwartaal. Omdat je de 6 massages met een tegoedkaart in een keer betaalt kunnen we je een mooie korting aan bieden. Je betaalt in plaats van  € 243,- nu maar € 202,-. je krijgt de 6e massage er dus gratis bij.

Pakket 2) Boek 9 ontspannende massages van 25 minuten in een half jaar. Omdat je de 9 massages met een tegoedkaart in een keer betaalt kunnen we je een mooie korting aan bieden. Je betaalt in plaats van  € 364,- nu maar € 324,-. je krijgt de 9e massage er dus gratis bij.

Pakket 3) Boek 12 ontspannende massages van 25 minuten in een jaar. Omdat je de 12 massages vooruit vast legt bieden we je een super voordelig tarief en betaal je maar 10 massages. Dit pakket kost dus € 405 ,- in plaats van € 486,-. In dit pakket krijg je zelfs 2 massages gratis.

Pakket 4) Boek 6 ontspannende massages van 55 minuten in een kwartaal. Omdat je de 6 massages vooruit vast legt kunnen we je een mooie korting aan bieden. Je betaalt in plaats van  € 357,- nu maar € 297,-. U krijgt de 6e massage er dus gratis bij.

Pakket 5) Boek 9 ontspannende massages van 55 minuten in een half jaar. Omdat je de 9 massages met een tegoedkaart in een keer betaalt kunnen we je een mooie korting aan bieden. Je betaalt in plaats van  € 536,- nu maar € 476,-. je krijgt de 9e massage er dus gratis bij.

Pakket 6) Boek 12 ontspannende massages van 55 minuten in een jaar. Omdat je de 12 massages vooruit vast legt bieden we je een super voordelig tarief en betaal je maar 10 massages. dit pakket kost dus € 595,- in plaats van € 714,-. In dit pakket krijg je ook 2 massages gratis.

Naast de Aktie pakketten is er ook een mogelijkheid om je behandeling aan te vullen met een losse module. Hierbij kun je kiezen voor een enkele module of meerdere combineren. Je hebt de keuze uit:

 1. Oor acupunctuur
  Oor acupunctuur is een heel effectieve methode om klachten gericht aan te pakken, maar kan ook heel goed ingezet worden ter ondersteuning van het hele lichaam en het lichaam helpen de balans te herstellen na bijvoorbeeld een stressvolle periode of tijdens het hooikoortsseizoen.
 2.  Medical Taping
  Met medical taping kun je het lichaam een gerichte prikkel geven waardoor herstel wordt ingezet, maar ook dit is heel effectief in de behandeling van hoofdpijn of hooikoortsklachten.
 3. Magnesium olie of gebruik van Pan Away olie (Young Living).
  Magnesium helpt de spieren in betere conditie te komen en/of blijven en speelt een belangrijke rol in de prikkelgeleiding van ons zenuwstelsel.
  Pan Away is een uiterst effectieve essentiële olie die onder andere het herstel van spieren en gewrichten bevordert, maar ook binnen 20 minuten bijdraagt aan het verminderen van pijnklachten.
 4. Elektro Magneetpuls Therapie
  Elektro Magneetpuls Therapie, ook wel EMT maakt gebruik van een elektro magnetisch veld wat in pulsfrequentie die gelijk is aan het lichaamseigen elektrisch signaal. Deze techniek kan los worden ingezet als op zichzelf staande behandeling, maar kan ook heel mooi ingezet worden om het herstel van de massage behandeling te versnellen.

Omdat een enkele keer vaak net te weinig is om echt verschil te maken hebben we voor de inzet van deze modules een 10 rittenkaart. Je betaalt voor 8 modules, maar ontvangt er 10. Een 10 rittenkaart blijft een jaar geldig en wordt per keer afgetekend. Je kunt natuurlijk ook hier meerdere modules tegelijk gebruiken, dat is altijd in overleg mogelijk.

De 10 rittenkaart kost € 36,00 euro en blijft een jaar geldig.

Bij alle pakketten geldt dat ze vooraf dienen te worden betaald.
Bij alle pakketten zit u niet vast aan de kalender, u kunt dus op ieder willekeurig moment beginnen. Wel wordt een einddatum vastgelegd. Dat betekent dat u na die datum niet meer een behandeling kunt boeken binnen het pakket.
Bij alle pakketten is de keuze welke ontspannende massage u wilt boeken vrij, ons advies is wel om zeker bij het maandpakket steeds voor dezelfde massage te kiezen. Dit vergroot de effectiviteit van de behandeling. Dit is echter dus niet verplicht, u kunt deze aanbieding ook kiezen om juist eens kennis te maken met de verschillende technieken/ behandelingen.
In alle gevallen krijgt u een kaart mee waarop uw tegoed staat, eventueel vast met geboekte datums. Zo houdt u zelf ook het overzicht. Omdat we met een digitale agenda werken krijgt u daarnaast 24 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak ook nog een herinnering in uw mail.