Klassieke ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage bestaat uit dezelfde technieken als een klassieke therapeutische massage. Door middel van effleurages, knedingen, petrissages, tapottages en frictie worden huid en spieren gemanipuleerd. Het lichaam wordt hiermee aangezet spanning los te laten en afvalstoffen af te voeren. Tijdens, maar ook na de massage komt het lichaam in een staat van ontspanning waardoor alle processen die het lichaam terug kunnen brengen in een goede balans in gang worden gezet. In een stressvolle periode kan het lichaam zich door massage beter herstellen en de weerstand goed bewaken. Zo kunt u voorkomen dat uw lichaam het op een goed moment laat af weten en u geveld wordt door spierverkrampingen of ziekte.

Met een massage van 30 (nek/schouders en rug of gerichte probleem zone) of 60 tot 85 minuten (volledig lichaam) kunt u als het ware onderhoudt plegen aan uw lichaam terwijl ook de geest in die tijd de mogelijkheid krijgt om tot rust te komen. Veel mensen ervaren een massage terecht als quality time voor zichzelf, dus gun uzelf of een van uw dierbaren dat ook en boek direct een massage via de online agenda of bestel een cadeaubon.

Wanneer uw lichaam al klachten vertoont adviseren wij u een therapeutische behandeling te boeken.

Op de dag van de klassieke ontspanningsmassage  kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.