Floating massage

Deze warmwatermatras massage is een zeer populaire behandeling, die steeds meer wordt uitgevoerd in Nederland. U ligt op een warme watermatras, wat ontspannend werkt en een eenvoudige manier is om alle stress en stijfheid in spieren en gewrichten te verminderen.

Doordat u op water ligt komt uw ruggengraat in de meest natuurlijke houding te liggen en de opwaartse druk van het matras biedt zo optimale ondersteuning aan uw lichaam. De warmte in combinatie met de massage zorgt voor een diepe en relatief snelle ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel. De massage werkt rustgevend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie. Daarnaast zorgt de massage voor een fitter gevoel.

Het is met het Hydrowave kussen mogelijk om u te behandelen wanneer u klachten als fybromyalgie, rugklachten of bekkenklachten ervaart en ook voor zwangere vrouwen (op de rug) is deze massage behandeling zeer geschikt. Met deze massage is het ook mogelijk voor mensen die niet in buikligging kunnen liggen een massagebehandeling te ondergaan. Deze ontspannende behandeling is ook bijzonder geschikt voor andere mensen die minder mobiel zijn, zoals ouderen, gehandicapten of mensen met veel overgewicht.

Op de dag van de floating massage kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.