Ontspannende voetreflexzone massage

Een ontspannende voetreflexzone massage zorgt voor ontspanning in het volledige lichaam, doordat de voetreflex punten worden gestimuleerd, of juist gesedeerd (tot rust gebracht). Een ontspannende massage is niet klachtgericht, maar veel meer een algemene behandeling van alle reflexpunten. Natuurlijk krijgen eventuele pijnlijke zones apart aandacht maar daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de totale ontspanning.

In de massage worden de voeten behandeld met een combinatie van magnesium en een etherische olie. De etherische olie ondersteund het doel van de behandeling, waardoor naast uw voeten, uw volledige lichaam tot rust komt en de mogelijkheid krijgt zich te herstellen.
De behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en naast de voeten worden ook de onderbenen meegenomen in de massage.

Op de dag van de voetreflexbehandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.