Zyto Balance Scan

Laat een Zyto Balance Scan maken van je lichaam en ontdek binnen een paar minuten welke systemen in jouw lichaam in of uit balans zijn.
De Balance scan geeft een heel volledig beeld, waarbij ruim 190 biomarkers worden doorgemeten aan de hand van de galvanische reactie van de huid.

Alles bestaat uit trilling, zo ook ons lichaam.
Ieder mens heeft een unieke trillingsfrequentie, die maakt dat we zijn wie we zijn en ons lichaam doet wat het doet.
Dat is niks zweverigs, dit is al vele malen voor ons aangetoond, door middel van onderzoeken vanuit de reguliere wetenschap.
Het Zyto Balance Scan apparaat meet door middel van lichaamseigen stroomsignalen alle organen door en meet die af aan het signaal wat via de huid terug komt.

De Zyto Balance scan geeft info over 4 belangrijk lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl.

Waarom deze 4 Lichaamssystemen?
Of je nu ziek bent, probeert ziekte te voorkomen of je overall gezondheid en fitness te verbeteren, het is belangrijk om te evalueren hoe deze systemen er voor staan. Als een of meerdere van deze systemen niet in balans zijn beïnvloedt dit vaak ook de andere systemen, waardoor een soort van vliegwieleffect kan ontstaan en zich voor je het weet een negatieve spiraal ontstaat die grote invloed kan hebben op je totale gezondheid.

De 4 lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) De effecten van je dieet/ voeding
2) De vocht huishouding
3) Aanwezigheid van (laaggradige) Ontstekingen
4) Specifieke informatie over mentale en emotionele stress
5) Je slaappatroon
6) Eventuele chemicaliën stress

Tijdens de afspraak krijg je een uitgebreide toelichting van de scan resultaten en daarbij krijg je een advies hoe je je lichaam kunt ondersteunen op weg naar herstel. Dit kan onder andere door het gebruik van etherische olie producten, supplementen, maar kan ook ingezet worden bij de massagebehandelingen.

Daarnaast geeft de scan informatie over welke 5 andere natuurlijke therapieën zouden kunnen aanslaan.

Hoe bijzonder is het dat je zo een relatief objectieve analyse krijgt van alles wat jouw lichaam mogelijk uit balans brengt. Wat vooral een mooie aanvulling is, is dat specifieke emoties benoemd worden die de systemen uit balans kunnen brengen (bij iedereen is dit anders).
Zelfs met een reguliere uitgebreide anamnese is dit lastig zo specifiek te achterhalen, want daar zitten vaak je persoonlijke overtuigingen en referentiekader in de weg van objectief kijken.

De Zyto Balance Scan kan een startpunt zijn, maar kan ook gaandeweg ingezet worden om te ontdekken waar het lichaam extra ondersteuning nodig heeft.
Essentiële olie is een puur product wat de meest zuivere kracht van geneeskundige planten bevat.
Essentiële of ook wel etherische olie kan op 3 manieren worden ingezet; op de huid aangebracht, ingenomen met water of via de luchtwegen middels een inhaler of diffuser.

Essentiële olie bereikt binnen 2 seconden de hersenen wanneer ze wordt ingeademd, binnen 2 minuten zit ze in de bloedbaan en wordt het binnen 20 minuten opgenomen in ieder lichaamscel om daar zijn werk te doen. Het kan dus zowel bij acute als bij chronische klachten worden ingezet en is er altijd op gericht het lichaam te ondersteunen bij het eigen herstellend vermogen.

De Zyto Balance scan is een Gezondheids- en Welness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.

Loop jij zelf met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

Bij de aanschaf van een starterskit bij Vitaal met Olie zit gratis een  Zyto Balance scan en op jouw lijf uitgeschreven behandelprotocol.