Sinne vitaal, Praktijk voor manuele therapie

Vanaf juni 2016 is Sinneflecht over gegaan naar een nieuwe naam en vind je ons als

Sinne vitaal, Praktijk voor manuele therapie.

Een naam die de lading van wat we doen beter dekt en meer aan sluit bij het streven;
Positief bijdragen aan een vitaal leven voor al onze klanten.

Al sinds juni 2010 is Sinne vitaal een praktijk voor manuele therapie waar jij terecht kunt voor de behandeling van zeer uiteenlopende klachten.
Omdat veel fysieke klachten hun oorsprong vinden in mentale processen, maar het ook omgekeerd zo werkt dat de fysieke conditie of gebrek daaraan zijn effect heeft op de mentale gesteldheid, richten we de behandeling niet alleen op het oplossen van de  klachten die je ervaart.

Wij proberen daarnaast de onderliggende oorzaak van het probleem samen met jou op te sporen en daar werken we ook aan tijdens de behandelingen. Het lijf werkt als complex totaal systeem en wil je echt iets aan problemen doen dan vraagt dat ook om aanpak van het totale systeem.
Door middel van het gebruik van verschillende "zachte" technieken wordt gezocht naar de voor jouw lichaam meest optimale balans.

Soms ontdekken we daarbij dat het alleen al verschil maakt als er weer grip komt op bepaalde overtuigingen en gewoontes. Vaak helpt het bewust maken van de mentale processen al, als deze gecombineerd wordt met het geven van een 'duwtje' in de goede richting door middel van massage.
In de breedste zin van het woord spreken we zo het zelf herstellend vermogen van het lichaam aan.

Omdat niet iedereen op zoek is naar een klachtgerichte of therapeutische behandeling bieden we ook een ruim aanbod aan ontspannende behandelingen aan.
Ontspanning door middel van massage kan klachten voorkomen.
Het zorgt ervoor dat jouw lichaam beter in balans komt en blijft.

Er zijn minder prettige manier om goed te zorgen voor je lijf, dus gun jezelf zo af en toe (of regelmatig mag ook) goed onderhoud en wees zuinig op je gezondheid.

Waarnaar je ook op zoek bent, een klachtgerichte of ontspannende behandeling,
Voel je welkom bij Sinne vitaal.

DE PRAKTIJKRUIMTE

DE WACHTRUIMTE

COMBINATIEGEBOUW 1e VERDIEPING