De Frieso therapeutische massage

In de praktijk komen we regelmatig tegen dat mensen met een laag inkomen niet in staat zijn de eigen bijdrage van een therapeutische behandeling te bekostigen en om die reden dan af moeten zien van het inplannen van een afspraak.
Het is niet zo dat deze mensen de behandeling geen baat zouden hebben bij goede behandeling, maar omdat de financiële situatie het niet toe laat, kiezen ze ervoor geen behandeling te ondergaan en 'accepteren' ze de klachten maar of kiezen ze voor een behandeling die wel volledig vergoed wordt.

Omdat in onze visie mensen met een lager inkomen net zo goed de mogelijkheid moeten krijgen om gebruik te maken van de  voordelen die massage heeft op herstel van het lichaam  zijn we vanaf 1 januari 2017 de Frieso behandeling gestart. Deze behandeling is speciaal gestart voor mensen die via de Friesland zorgverzekeraar recht hebben op verzekering via AV Frieso Compleet of AV Frieso Compact (beide zijn aanvullende pakketten!). De behandeling wordt echter ook door andere zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket voor alternatieve therapie, dus informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie.
Voor aanvullende verzekeringen geldt geen eigen risico!

Wat houdt de Frieso therapeutische behandeling in?
De Frieso behandeling is een iets kortere, klacht gerichte, therapeutische behandeling. Dit kan Shiatsu massage, segmentale massage, voetreflex behandeling, ooracupunctuur consult, maar ook een APS behandeling zijn.
Vooraf aan de eerste behandeling plannen we eerst een intake gesprek van een half uur om goed de klachten in kaart te brengen en u te kunnen informeren over wat we doen. Dit intakegesprek wordt door de zorgverzekeraars vergoed.|
Aan de hand van dit gesprek staat het vrij om al dan niet een afspraak voor de eerste behandeling in te plannen.