Shiatsu

Bij Sinne vitaal wordt Shiatsu Ryoho toegepast als een techniek om mensen vanuit een holistische visie te helpen de balans weer in hun lichaam en leven terug te vinden. Het is een vrij rustige, statische techniek die met een cadans en geïndiceerd door de conditie van het lichaam toegepast wordt.
Het lichaam kan dus vragen om stevigere druk, maar vaak is juist ook zachte aanhoudende druk veel effectiever om spanning weg te nemen. Er wordt altijd gewerkt op de meridianen, maar de westerse visie op lichaamsgerichte therapie wordt hierin ook mee genomen.
Vanuit de overtuiging en ervaring dat dit de meest effectieve manier is om ook op de lange termijn positieve resultaten te boeken, wordt ook in andere behandelingen soms deze techniek toe gepast.
Zo hoeft u niet langdurig met dezelfde klachten of verschillende verschijningsvormen van die klachten te blijven tobben en bieden we een behandeling die er structureel voor kan zorgen dat u lekkerder in uw vel komt te zitten.

WAAROM SINNE VITAAL?

• bewezen effectief
• brede aanpak van klachten
• persoonlijke aanpak
• vergoeding zorgverzekeraars
• geen doorverwijzing nodig
• professionele praktijk

U kunt bij Sinne vitaal kiezen voor verschillende Shiatsu behandelingen.
Wanneer u nog geen klachten ervaart kunt u kiezen voor een meer op de ontspanning gerichte massage die kan voorkomen dat u in periodes van drukte of stress toch klachten gaat ervaren.
Wanneer u klachten heeft en aanvullend verzekerd bent kunt u kiezen voor een klachtgerichte behandeling en een therapeutisch consult boeken. Omdat we in zo'n geval wel graag een goed beeld willen krijgen van de klachten en mogelijke oorzaken en daarnaast omdat de zorgverzekeraar dit vraagt, wordt er voorafgaand aan de eerste therapeutische behandeling altijd een intake gesprek gevoerd.
Dan is er ook nog de optie om een stoelmassage te boeken, welke meer gericht is op het verkwikken en vitaliseren van het lichaam en waarbij de nadruk van de massage ligt op het bovenlichaam.