Aanbieding van de maand januari & februari

aanbieding van de maand januari en februari is de Zyto Balance Scan + intake van 60 minuten
Wil je je goede voornemens meteen aan gaan pakken en zie je een gezonde balans in je lichaam als startpunt? Plan dan in de maand januari of februari een Zyto Balance Scan+ intake in.
De Zyto Balance Scan is een meting waarbij je lichamelijke conditie middels een uitgebreid rapport wordt toegelicht. De handscanner meet de 4 belangrijkste onderdelen van onze gezondheid en balans; het immuunsysteem, het maag/darm kanaal, ons detoxificatiesysteem en ons hormonale systeem. Daarnaast wordt gekeken naar aanwezigheid van verstorende factoren op het gebied van onze vochthuishouding, slaap, voeding en wordt gemeten of toxische invloeden, ontstekingshaarden en onze mentale en emotionele gesteldheid de lichamelijke balans verstoren.
Uit deze Zyto Balance Scan komt een uitgebreid rapport wat in de afspraak ook ruim wordt toegelicht. Daarnaast ontvang je een advies voor het gebruik van essentiële olie, leefstijl wisselingen, behandeling door middel van massagetherapie of APS therapie en/of voedingssupplementen om je lichaam te helpen de balans te herstellen.
Zo kun je echt verschil maken in het nieuwe jaar en maak jij van 2023 een top jaar.

Op de dag van de behandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.