ADRES

Sinne vitaal
Omloop 48 D
9201 CC Drachten

Mail: info@sinnevitaal.nl
Telefoon: 06-20058228
In verband met het geven van behandelingen ben ik via Whats app beter bereikbaar dan wanneer je belt.

WAAROM SINNE VITAAL?

• bewezen effectief
• brede aanpak van klachten
• persoonlijke aanpak
• vergoeding zorgverzekeraars
• geen doorverwijzing nodig
• professionele praktijk

OPENINGSTIJDEN

Maandag avondopening       19.30 - 22.15 uur

Dinsdag                                 09.30 - 12.30 & 13.00 - 18.00 uur

Donderdag                            09.30 - 12.30 & 13.00 - 18.00 uur

Vrijdag                                   09.30 - 12.30 & 13.00 - 18.00 uur

SLUITING IVM VAKANTIE

De praktijk is in de periode van maandag 18juli 2022 tot en met vrijdag 05 augustus 2022 gesloten in verband met vakantie. De praktijk is in deze periode wel te bereiken voor vragen, door een whats app bericht te sturen naar 06-20058228 of een mail te sturen aan info@sinnevitaal.nl
Vermeld in dit bericht je naam en telefoonnummer en eventueel je vraag, dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.
Houdt hierbij wel rekening met een verwerkingstijd van minimaal 24 uur, wij streven er natuurlijk naar je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK nr.  50128442
BTW id.nr: NL001594910B40
Rekening nr. IBAN NL22ABNA0553426001
BIC ABNANL2A

BEROEPSVERENIGING:

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten (NVST)

en het Register voor Beroepsbeoefenaars In de Complementaire Zorg. (RBCZ).

De NVST is een beroepsvereniging voor HBO geschoolde professionals in de complementaire gezondheidszorg.
RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Een RBCZ therapeut werkt holistisch, dat wil zeggen dat je de mens (lichaam en geest) als één geheel benadert. Als therapeut neem ik ruim de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem. Dit kan enerzijds door vanuit de geest (de psyche) het lichaam te betrekken of door bij het lichaam te beginnen en daarbij de psyche te betrekken.

 

Ik ben Register Therapeut Aanvullende Gezondheidszorg, dit houdt in dat je de therapeutische consulten bij Sinne vitaal door uw zorgverzekeraar vergoed kunt krijgen.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren ik je om te allen tijde je polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met je Zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt.

KLACHTENREGELING:

Ik doe mijn uiterste best om een behandeling zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw verwachting, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan in de communicatie. Wanneer je een klacht hebt, laat het mij gerust weten. Ik ga graag samen met jou in gesprek, op zoek naar een oplossing.
Voor de Therapeutische behandelingen voldoe ik aan de eisen die vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen voor de Zorg (Wkkgz) gesteld worden.
Mocht ons eerste gesprek voor jou niet het gewenste resultaat hebben dan kunt u contact opnemen met mijn beroepsvereniging en zij zullen u met de klachtenfunctionaris van Quasir in contact brengen. Of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Een klachtenfunctionaris is onafhankelijk en kan u begeleiden in het proces van de klachtafhandeling. Indien dit ook voor u niet de gewenste uitkomst heeft, kunt u uw klacht aan de geschillencommissie Zorggeschil voorleggen. De klachtenfunctionaris van Quasir kan u daarbij ondersteunen.

De klachtenfunctionaris van Quasir kunt u bereiken via:
mail : bemiddeling@quasir.nl, t.a.v. coördinator Klachtenbemiddeling
telefoon : 085-4874012
post : Quasir, t.a.v. coördinator Klachtenbemiddeling, Postbus 1021, 7940 KA Meppel;
Indien dit ook geen oplossing biedt kunt u Stichting Zorggeschil inschakelen, dit gaat via de klachtenfunctionaris.