Even een berichtje,
Ik stuur je even een berichtje om je te laten weten dat alles goed is gegaan met onze bevalling. Op 4 februari 2022 om 19.50 uur is onze gezonde dochter Ymke op de wereld gekomen, na een vlotte bevalling. Het is natuurlijk altijd spannend in aanloop naar de uitgerekende datum en zeker omdat de bevalling van onze oudste niet vlekkeloos verliep was het fijn om nu meer in de rust en ontspanning te kunnen komen in de laatste maanden van de zwangerschap. En bij jou in vertrouwde en kundige handen, dat is ook fijn. Je neemt de tijd, zoals altijd, maar denkt ook mee hoe het gemakkelijker kan of lichter aan kan voelen. Je benoemd mogelijke angsten, zodat we er even over kunnen praten en dat heb ik echt als super fijn ervaren!!
Ik weet niet of het er door komt, maar wilde je laten weten dat alles goed is gegaan en dat deze bevalling een hoop goed maakt van alles wat de eerste keer niet lekker liep. In mijn hoofd had ik daardoor meer rust en ruimte, waardoor we nu ook gewoon kunnen genieten met zijn 4tjes en we terug kijken op een fijne zwangerschap.
Groetjes en tot binnenkort, Maartje
Eindelijk weer mobiel
Wat fijn dat ik dank zij jou weer zonder problemen de trap op kan lopen. Nou ja, voor zover dat gaat als je 81 bent natuurlijk. Maar het afgelopen jaar heb ik van alles geprobeerd om de pijn in mijn knieën een beetje draaglijk te maken. Fysiotherapie, onderzoeken in het ziekenhuis en daar vandaan het advies om rustiger aan te doen mochten niet baten. Jij vertelde me dat je wellicht wat voor me kon betekenen met de CBD muscle balm van Young Living. De eerste keer "proef" smeren merkte ik al na 20 minuten dat de pijn af nam. Dus vol vertrouwen heb ik jouw advies gevolgd en een potje bij je besteld. Wat een goed aankoop bleek dat te zijn. Ik kan weer zoveel meer dan ik afgelopen jaar heb gekund. Traplopen is weer gewoon te doen en ook fietsen kan ik weer gewoon doen. Echt heel fijn voor een ouwe taaie als ik ben. Zo kan ik gewoon zelfstandig blijven wonen en zorgen dat ik in conditie blijf.
Dank voor de goede adviezen en de fijne service. Gewoon thuisbezorgd.
Met vriendelijke groeten, Irma
Mijn Zyto Balance Scan
Dank je wel voor je goede adviezen en de inzichten die je me hebt gegeven aan de hand van de Zyto Balance Scan die je hebt gemaakt. Ik interesseer me steeds meer voor de alternatieve gezondheidszorg en omdat ik al een aantal jaar bij jou in de praktijk kom leek die scan me, aan de hand van wat je vertelde erg interessant. Bijzonder hoe er dingen uit komen die je niet kon weten, maar ook wel confronterend zo hier en daar. Ik ga aan de slag met je adviezen en merk na slechts een week gebruik van de olierollers en supplementen al daadwerkelijk verschil. Je uitleg was in ieder geval duidelijk en goed te volgen, ook voor iemand die niet medisch geschoold is of iets heel goed begrijpelijk.
Tot snel, dan ben ik benieuwd wat de volgende scan voor inzichten geeft en of de behandeling goede resultaten heeft gebracht in de range.

Fijne avond en groetjes, Berend.

Heerlijk zeg
 
Echt even ontspannen
 
Pfff wat ben ik zwanger
 
Hoi Karlienka,
 
Toen ik met verlof ging dacht ha, nu hoef ik lekker even niks meer kan ik eindelijk mijn takenlijstje af werken. Haha. Maar na een week dacht ik, ik wil eigenlijk niks meer, of niks wil meer.
Nou ja, in ieder geval dacht ik zo wil ik niet door lopen. Dus even op facebook zoeken en toen kwam ik jouw pagina gelukkig weer tegen. Toen ik net zwanger was had ik je pagina geliked met het idee dat het misschien nog van pas zou komen. Nou ik was er echt wel aan toe.
Het lijf doet gewoon niet meer wat ik graag wil. Jij zei dat ik inderdaad ook rustiger aan moet willen, want ik heb straks nog een klusje te doen, maar dankzij jouw massage kom ik nu echt in de rust. Fijn, want normaal ben ik niet zo van het rustige tempo. 
Ik heb even overlegd met de verloskundige en die zei gun jezelf dat de komende weken, het helpt je ook om beter te ontspannen tijdens de bevalling. Dus okay, als iedereen er zo op aan dringt....
Tot volgende week!

Groetjes,
Esther van S.

Dank je wel
 
Geweldig

 

ha die Karlienka,

Dank je wel voor de fijne massage. En voor je luisterend oor en gevatte advies. Ik kwam met een dikke grijns op mijn gezicht weer bij je vandaan en heb er toch maar wel naar geluisterd. 
Soms heb je het even nodig dat iemand mee kijkt en je een spiegel voor houdt. Ik onthou dat ik die bij jou kan vinden op een heel ontspannen en vriendelijke manier. Het mooie is dat ik ook van de kramp in mijn kuit af ben. Handig met hardlopen.

Ciao Bella, Ronald.
Periodiek onderhoud

 

Hoi Karlienka,
Je vroeg me eens mijn ervaring met jou te verwoorden, ben er niet zo heel goed in, maar doe graag een poging.
Ik kom al een hele tijd bij je voor behandelingen en ondertussen spreken we van periodiek onderhoudt. Maar ik herinner me nog prima dat ik bij je kwam voor het eerst met hevige pijnklachten in mijn nek en schouders en eigenlijk niet zo lekker meer in mijn vel zat. Toen de klachten ook naar mijn rechter hand gingen en ik een beetje angstig werd dat ik mijn werk niet meer kon blijven doen kwam ik bij jou terecht.
En gelukkig bracht dat verlichting. Na 4 keer behandelen vroeg je me, merk je verschil? Nou zeker en dat merk ik nog steeds. In de zomer hebben we bijna 2 maand over geslagen en dat kon ik eind augustus wel merken. Blij dat je terug was van vakantie. Dus nu weer verder met het onderhoud, ik voel me er goed bij. En mijn werk is nou eenmaal belastend voor nek en schouders, maar ja, daar kan ik niet zo veel aan veranderen. Dan had ik een ander vak moeten leren, ha ha.

Tot volgende maand,
Bram B.
Fijn hoor

 

Dag Karlienka,

Gisteren de stress release behandeling gehad en dat was super fijn. Eerst lekker de nek en schouders los terwijl ik lekker met mijn voeten in het warme water zat en daarna letterlijk en figuurlijk het hoofd even tot rust laten komen. Zoals ik al aan gaf heb ik een enorm drukke periode achter de rug met een verhuizing en veel kluswerk. Op een goed moment ben je dan met zoveel dingen tegelijk bezig dat het niet meer lukt om echt even te relaxen. 
Dat doe je dus goed, ik had na de tijd het gevoel dat ik dagen kan slapen (en misschien kan ik dat ook wel), maar voelde me vanmorgen eindelijk weer eens een beetje helder bij het op staan. Fijn dus.
dank je wel en tot de volgende keer.

 
Groetjes, Harriëtte.
 
Heerlijk

 

Ha Karlienka,

 
 

Ik vind het altijd heerlijk als iemand mijn voeten masseert, maar helaas is mijn man er niet zo'n fan van. Toen ik van een vriendin een cadeaubon kreeg van jouw praktijk ging ik eens even speuren op je site. Er staan van allerlei massages op die me aanspreken, maar ik heb mijn cadeaubon besteed aan een heel uur, nou ja bijna, voetreflex massage. wat heerlijk. Ik was helemaal verbaasd dat er ook plekken waren die minder fijn voelden, maar je uitleg erbij was helder. Het kwam door mijn verkoudheid en huisstofmijt allergie. 
Al met al een heerlijk ervaring, dus ik hoop dat ik snel weer een cadeaubon krijg. Binnenkort kom ik zowiezo weer een keer terug, maar als cadeautje is het extra leuk.

Vriendelijke groetjes,
Geertje Bergsma

Thanks

 

Hoi Karlienka,

 
Dank je wel voor de heerlijke massages tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap. Hopelijk heb je ons geboortekaartje al ontvangen, maar onze Jamie kwam wat vroeger dan gepland. Gelukkig had je van te voren al gezegd dat als ik niet kwam opdagen voor een afspraak je we wist wat ik aan het doen was. Nou het ging allemaal erg snel. Wat een ervaring weer. in niks te vergelijken met de geboorte van de oudste, maar tweede gaan vaak sneller. Nu was ik alleen ook een stuk relaxter en ik denk dat dat wel het verschil heeft gemaakt deze keer. Bij de eerste bevalling was ik zo angstig dat ik volgens mij alles op hield en de bevalling zooooo lang duurde. 
Het is niet echt de bedoeling, maar ik zou bijna zeggen dat ik zo nog een derde erbij zou willen. hihi. neee, we gaan nu eerst genieten van onze kleine man.
Maar dank je wel, je ziet me over een tijdje wel weer als ik even een momentje voor mezelf kan vinden.
Dikke knuffel,
Femke (en Jamie)
Jeetje

 

Beste Karlienka,

 
Ik was wat sceptisch toen ik mijn afspraak in plande op advies van een vriendin. Wat handig trouwens, die online agenda, maar dat terzijde, Ik had al tijden last van mijn onderug en uitstraling naar mijn bovenbenen. Net van die zeurende pijn, dus in mijn idee niet 'erg' genoeg om aandacht aan te besteden maar wel hardstikke vervelend.
Na 4 behandelingen weet ik wat het verschil is met voorheen en merk ik hoe veel energie die pijn me koste. Ik zit echt lekkerder in mijn vel en ben eindelijk van die zeurende pijn af. Ben een stuk vrolijker ook, dus dat merkt mijn omgeving ook. Enig minpuntje is dat ik soms moeite heb om de tijd te vinden, maar heb het er graag voor over.
Tot over twee week. Groetjes,
Amanda
Och dat deed me goed.

 

Hoi Karlienka,

 
Na een roerige tijd besloot ik toch weer een keer bij je langs te gaan. En gelukkig maar, want mijn lijf had het blijkbaar harder nodig dan ik eigenlijk door had. Ik merk nu pas hoe gespannen ik was voordat ik bij je op de behandeltafel lag. Dat je wonderen kan verrichten met mijn nek en schouders, dat wist ik al (HAHA), maar ook nu weer heet het me enorm goed gedaan. Voor het eerst in tijden niet wakker geworden met hoofdpijn. Besloten het nu maar weer bij te gaan houden, dus zonet de volgende afspraak ingepland voor over twee week.
Tot dan, groetjes Jacco.

Hoe doe je dat?!

Hallo Karlienka,

Hoe doe je dat?! Allereerst hartelijk dank voor je fijne massage, maar vooral ook dat je me op mijn gemak hebt gesteld. Ik ben niet iemand die zich makkelijk bloot geeft, letterlijk en figuurlijk niet, maar ik voelde me bij jou gelukkig erg op mijn gemak. Het bloot moeten viel mee en naar aanleiding van wat mijn lijf jou “vertelde” zette je me met je vragen tijdens de behandeling aan het denken. Op een rustige en ontspannen manier ben ik nu bezig eens kritisch naar mezelf te kijken. Ik denk dat ik wat meer mag loslaten, maar dat is niet zo mijn ding, zoals je terecht al opmerkte tijdens de behandeling.
Fijn dat je de tijd voor me had en ik niet zoals ik bij de fysio waar ik jaren ben geweest, binnen een half uur weer buiten stond. Een uur gemasseerd en een luisterend oor gevonden waar ik me bij op mijn gemak voel.

Tot volgende week,
Brigitte

WAAROM SINNE VITAAL?

• bewezen effectief
• brede aanpak van klachten
• persoonlijke aanpak
• vergoeding zorgverzekeraars
• geen doorverwijzing nodig
• professionele praktijk