9 Maanden genieten??

GENIET JE HELE ZWANGERSCHAP LANG VAN DE VOORDELEN VAN ZWANGERSCHAPSMASSAGE.
Veel zwangere vrouwen vinden van zichzelf dat ze niet mogen ‘piepen’ tijdens hun zwangerschap, ook al ervaren ze wel klachten. Dat zwanger zijn doen wij vrouwen er tegenwoordig gewoon naast en we realiseren ons niet altijd dat doordat het tempo van het leven door alle ontwikkelingen enorm verhoogd is de afgelopen 30 jaar, we onszelf niet meer kunnen vergelijken met de generaties voor ons.
Ons dagelijks leven is drukker, we dragen meer verantwoordelijkheden en de maatschappij vraagt ook meer van ons.
Het vervelend is ook wel een beetje dat er nog steeds een taboe op rust en dat we dus allemaal de schijn op houden dat het een groot feest is. Natuurlijk is zwanger zijn een prachtige belevenis, maar het is niet alleen een grote roze wolk, dat is voor weinig vrouwen weggelegd.
Wanneer je zwanger bent moet je lichaam een topprestatie leveren, iedere dag weer. Het belast je lichaam zwaarder dan het gewend is en dus kun je allerlei klachten gaan ervaren. Dat kan gaandeweg, maar het kan ook al vanaf de eerste dag. De balans in het lichaam veranderd op allerlei gebieden, zowel letterlijk als figuurlijk. Wanneer je klachten ervaart, ook al zijn het geen ernstige klachten kun je je zwangerschap wel als zwaar gaan ervaren. En dan zijn 9 maanden best lang.
Om ervoor te zorgen dat je lichaam in goede conditie blijft kun je van alles doen, sporten, letten op je voeding, genoeg drinken (liefst water), maar ook regelmatige massage draagt bij aan een goede gezondheid en het gevoel lekker in je vel te zitten.
Massage werkt bloeddrukverlagend, heeft een regulerende werking op veel lichaamsfuncties, helpt bij o.a. misselijkheid, kortademigheid, hoofdpijn, nek en rugklachten, brandend maagzuur, etc.
Bij Sinnevitaal.nl kun je terecht voor diverse zwangerschapsmassages; zowel ontspannende als klachtgerichte behandelingen. klachtgerichte behandelingen worden bovendien door de zorgverzekeraars grotendeels vergoed vanuit het aanvullende pakket.
Zo kun je ontspannen je zwangerschap voldragen en bereid je je goed voor op de bevalling. Want na 9 maanden begint met het leveren van de topprestatie die bevalling heet, een vervolg fase; je leven als moeder van een kleintje op deze wereld.
 
 

Geplaatst in Geen categorie.