Metamorfose massage

De metamorfosebehandeling is bedoeld om u los te laten komen van oude traumatische ervaringen in de vroege jeugd.

De behandeling bestaat uit een combinatie van een voetreflexzone massage en meditatie, specifiek gericht op het loslaten van oud zeer en het ervaren van het hier en nu.
Tijdens de behandeling van 50 minuten wordt u meegenomen naar een wereld waarin u mag zijn wie u nu bent, waarin u voelt en ervaart hoe mooi het leven nu voor u is en waarin u afscheid neemt van al het oude wat niet bijdraagt aan positief zijn in het nu, van slechte ervaringen en herinneringen.

In deze behandeling krijgen uw negatieve ervaringen nog een maal aandacht voordat u ze voorgoed achter zich laat en ervaart hoe het is om welkom te zijn in het hier en nu.
De voetreflexzone massage is in deze behandeling ondersteunend. Er wordt gebruik gemaakt van een techniek waarbij alle levenslijnen worden opengesteld en de energie in het lichaam vrijelijk kan gaan stromen. Door de combinatie van visualisatie en massage van de voeten kan erg goed contact worden gemaakt met het lichaam en daarmee ook met de actuele situatie. Het los kunnen laten van oude emotie helpt het lichaam om spanning los te laten. Na deze behandeling voelt u zich prettig ontspannen en 'opgelucht'. 

Op de dag van de voetreflexbehandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.