Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een holistische massagetechniek die zijn oorsprong vind op Hawaï. De stevige techniek met specifieke ademhalingsoefeningen zorgt voor een intense ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
Tijdens een Lomi Lomi behandeling wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam, waarbij niet alleen met de handen maar ook met onderarmen en ellebogen kan worden gewerkt. Het lichaam wordt zo min mogelijk toegedekt met handdoeken zodat de bewegingen erg groot en omvattend kunnen zijn.

Deze traditionele strijk- en kneedkunst uit Hawaï  is een waar genoegen voor massage liefhebbers  en wordt ook wel “the dance of massage” genoemd. Elke massage greep dient  vloeiend over te gaan in de volgende waardoor een gevoel van eenheid in het lichaam ontstaat en u zich alleen nog op de lichamelijke ervaring kunt concentreren. Dit zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen en zowel geestelijke als fysieke spanning los kunt laten. Na de massagebehandeling voelt u zich heerlijk ontspannen en is het lichaam even helemaal ontstresst.

Op de dag van de Lomi Lomi massage kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.