Massage van de maand september

Massage van de maand september "Remember your holiday" floating massage van 30 minuten.
Geniet de hele maand september van de "Remember your holiday" floating massage behandeling van 30 minuten. Wilt u het lekker lome en ontspannen gevoel wat de zomer en specifiek de zomervakantie ons vaak geeft nog even verlengen, boek dan nu deze massage behandeling. Op een warm water matras komt uw lichaam weer terug in het relaxte gevoel wat vakantie ons ook vaak geeft; even het gevoel geen haast te hebben niets te moeten en even te genieten van het hier en nu. Ultiem mindfullness om een moderne term te gebruiken.
Tijdens deze behandeling worden rug, het heupgebied en schouders gemasseerd met behulp van de opwaartse druk van het water. Omdat de matras warm is en zich geheel voegt naar het lichaam van degene die er op ligt is de massage ultiem ontspannend en voor deze maandmassage gebruiken we dan ook nog een olie die de herinnering aan de zomer doet herleven. Zo kunt u tijdens de behandeling even terug dromen aan de zomer, zodat u met een glimlach weer van de behandeltafel stapt.
Omdat u tijdens deze massage op de rug ligt is de massage ook erg geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die om fysieke omstandigheden niet in staat zijn op de buik te liggen.

Op de dag van de behandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.