Massage van de maand Mei

Massage van de maand mei is de Ontspannende klassieke massage van 30 minuten.
Geniet de hele maand mei van de klassieke massage behandeling van 30 minuten. Tijdens deze massage behandeling worden nek, schouders en volledige rug gemasseerd met verschillende technieken. Het is een stevige lichaamsmassage waarbij ontspanning altijd het uitgangspunt is, maar waar probleemgebieden zeker extra aandacht krijgen. Door ontspanning in het lichaam gaan alle fysiologische processen weer effectiever functioneren en wordt het lichaam aangezet afvalstoffen los te laten. Hierdoor kan het lichaam weer beter functioneren en voelt u zich naast ontspannen ook weer vitaler.
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van 100 % natuurlijke basis olie, waaraan een aroma therapeutische olie is toegevoegd (tenzij u aangeeft last te hebben van allergieën) die de ontspanning verder stimuleert.
zo komt u in een half uur volledig tot rust.

Op de dag van de behandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.