Massage van de maand juli en augustus

Massage van de maand juli en augustus is de relaxing Shiatsu massage van 30 minuten.
Geniet de hele maand juli en augustus van de ontspannende Shiatsu massage behandeling van 30 minuten. Wilt u voor uw vakantie nog even helemaal tot rust komen, of heeft u na de vakantie juist moeite om weer in het ritme te komen? Het lichaam ervaart dit soort veranderingen in de dagelijkse routine vaak als stress. Als reactie wordt de basis spanning van spieren verhoogd en ontstaat een gevoel van onrust in uw lijf.
Tijdens deze behandeling wordt een de spieren van nek, schouders en rug los gemaakt door middel van een rustige duimdruktechniek waarbij geen olie wordt gebruikt. Eventueel worden de armen mee genomen, wanneer het lichaam dit vraagt en de tijd het toe laat. Eventueel kan ervoor gekozen worden een specifiek deelgebied waar meer spanning zit te behandelen, maar ook dan wordt altijd gezorgd voor de ontspanning van het geheel.

Na een half uur komt u vrij van stress en met een ontspannen (boven)lijf weer van de tafel. Daardoor ervaart u het lichaam in zijn geheel als comfortabel en zult u merken dat het effect van de behandeling groter is dan alleen het moment van ontspanning tijdens de behandeling zelf.

Op de dag van de behandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.