Massage van de maand december

Massage van de maand december is de Feestmaand Special klassieke massage van 30 minuten.
Geniet de hele maand december van de Feestmaand special klassieke massage behandeling van 30 minuten. Met de drukte die de decembermaand ons vaak oplevert kan het lichaam wel wat balans en ontspanning gebruiken. Wanneer je vanuit een ontspannen lichaam deze drukke tijd in gaat, zul je merken dat je ook mentaal wat relaxter bent en je daardoor de focus kunt houden op het feestelijke karakter dat deze maand heeft.
Klassieke massage van met name nek, schouders en rug in combinatie met een heerlijk kruidig geurende olie met daarin sinaasappel en steranijs extracten helpen om even een effectief moment van ontspanning en rust te nemen. Wanneer u zichzelf dit gunt zult u ervaren dat het effect van de massage groter is dan alleen de ontspanning van het moment zelf. Het maakt u weerbaar en energieker en levert u door de verbeterde doorbloeding ook een verbeterde conditie op. Door het bewust kiezen voor een moment voor uzelf krijgt u ook mentaal een boost van deze behandeling. Heel welkom in drukke tijden waarin vaak veel geregeld moet worden.

Op de dag van de behandeling kunt u het beste van tevoren niet teveel eten en geen alcohol gebruiken. Deze zaken hebben de neiging de lichaamsenergie tijdelijk te verstoren, waardoor het effect van de behandeling vermindert.